Markkinoinnnin alokasleiri yrittäjälle 10.11.2016

AlokasleiriMarkkinoinnin alokasleiri yrittäjälle to 10.11.2016 klo 8.45-16

- Digistä liidiin ja liidistä kaupoille

Valmentajina Juha ”Vauhtipyörä” Ahola ja Tiina Räisänen

Paikka: Kiila Business Park, Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

(Hiirosen LIDL:n vieressä, parkkipaikat Kiilan takana)

AnuTuomaalaJuhan ja Tiinan valmennuksesta saatujen vinkkien avulla Ompelimokellon sivut nousivat luonnollisissa Googlen hakutuloksissa kärkipäähän hakusanana "ompelimo" sekä "ompelimo oulu".

Neuvot olivat konkreettisia. Ote valmentamiseen on innostava, kannustava ja ravistelevakin.

- Anu Tuomaala, www.ompelimokello.fi

VALMENNUKSEN SISÄLTÖÄ PÄÄPIIRTEISSÄÄN

Strategia

 • mitä, kenelle, miksi, miten?

"Usein ongelma markkinointiviestinnän lähtötilanteessa esim. Google-mainonnasta kiinnostuneella asiakkaalla on se, ettei asiakas ole miettinyt, ketä hän hakee asiakkaiksi, mitä asiakas on ostamassa ja millä motiiveilla?"

Kanavat / markkinointiviestinnän verkosto

 • google (SEO, SEM)
 • some (FB)
 • kanavien toimivuuden mittaaminen

"Markkinointiviestinnän verkosto laajenee kaiken aikaa. Mitkä kanavat voisivat sopia sinulle ja miten mitata kanavien toimivuutta?"

Toimintaan ohjaaminen (call to action, palvelupolku)

 • sisältömarkkinointi
 • verkkosivujen rakenne, käyttöliittymä
 • blogi

"Miten asiakas saadaan reagoimaan toivotulla tavalla?"

Liidin saaminen (miten kiinni kontaktiin)

 • myyntiprosessi
 • minkä tasoinen liidi
 • call to action
 • uutiskirjeen tilaus
 • chätti

"Millä keinoin toivotunlaisia "liidejä" saadaan käsiin?"

Jälkihoito

 • soitot (puhelun rakenne)
 • uutiskirjeet
 • asiakasprofilointi

"68% asiakkaista menetetään, koska jälkihoito pettää. Eikö kerran palveluita tilannutta asiakasta kannattaisi hoitaa kunnolla ja systemaattisesti."

Valmennuksen hinta nyt yhteistyökumppaneille 69€ + alv. , nopeille tilaajille 99€ + alv ja norm. 149€ + alv.

Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas omakustaneinen (Kiilassa on ravintola). Max. 18 mahtuu mukaan!

To 10.11. klo 8.45-16 Kiila Business Center. 

Varaa paikkasi alla olevalla lomakkeella!JuhaAhola Kysy lisää:

Juha ”Vauhtipyörä” Ahola
Yritysvalmentaja ja toimitusjohtaja
Vauhtipyörä Ahola Oy
044 – 507 2028
juha.ahola(at)vauhtipyora.fi

 

11924713_10153022896717116_1517039777_nTiina Räisänen
Google-asiantuntija ja toimitusjohtaja
Verkkoasema Oy
044 – 541 1971
tiina.raisanen(at)verkkoasema.fi

* Tähdellä merkitty on vaadittava tieto
Palautetta Juha Aholan Asiakashankinta- ja myyntivalmennuksilta vuodelta 2015 - 2016 (osassa ollut Tiina Räisänen toisena valmentajana)

MinnaIsoahoJuhan valmennukselta saamillani opeilla sain asiakashankinnan sille mallille, etten ole tehnyt aktiivimyyntiä ollenkaan. Asiakkaat ovat minuun päin yhteydessä ja tilaavat palveluita. Roolini on ottaa vastaan tilaan tilauksia tai tehdä tarjouksia ja hoitaa ne loppuun. Koska työskentelen itse kentällä (asiakkaissa) siivoamassa suuren osan ajastani, ei minulla käytännössä olisi aikaakaan aktiivimyyntiin. Reilun vuoden aikana asiakasmäärä on kasvanut sitä vauhtia, että minun piti varsin nopeasti palkata lisävoimia. Minna Isoaho, yrittäjä www.timanttisiivous.fi Kimmo5d_edited-3Yrityksemme on tilannut Vauhtipyörän valmennuksia säännöllisesti kuukausittain kahden ja puolen vuoden ajan. Kehityskäyrä on ollut kokoajan ylöspäin ja siinä valmennukset ovat yksi tärkeä tekijä. Juha uskaltaa haastaa ja nk. teoriat avataan aina konkreettisin esimerkein, niin tälläkin valmennuksella. Kimmo Alanen, myyntipäällikkö www.paperitukkuri.fi sanna-varjo"Valmentajaksi ei kirjoista lukemalla opita, valmentajaksi synnytään." Tämä näkyy Vauhtipyörä Aholan valmennuksessa, jossa Juhan synnynnäinen innostuneisuus asiaa kohtaan tarttuu myös kuulijaan. Valmennuksen aikana sain loistavia oivalluksia sekä hyvät eväät lähteä kehittämään omaa toimintaani. Lukuisat esimerkit ja ryhmän keskinäinen vuorovaikutus yhdessä Juhan kanssa tekivät valmennuksesta mielenkiintoisen ja antoisan, seuraavaa valmennusta odotellessa!

Sanna Mustalahti, yrittäjä

Taloushallintopalvelu Sanna Mustalahti www.thpmustalahti.fi

ToniKuikkaVauhtipyörä tempasee mukaan avoimella ja miellyttävällä persoonalla! Selkeät ja konkreettiset  esimerkit uppoaa perus tallaajaanki! Tarinat myy!

Toni "Guigo" Kuikka, supermyyjä ja yrittäjä

www.millpoint.fi JuhoTauriainenEi mitään amerikanmeininkiä, että valmentaja "huutaa" yksikseen puoli päivää, vaan KONKREETTISIA esimerkkejä, oikeita ideoita, vuorovaikutusta ja innostavaa. Fb-markkinointiin oppia ihan kädestä pitäen. Juhan tyyli valmentaa ei ole ihan perinteinen - hän voi myös itsekkin oppia.  Juho "Salama" Tauriainen, yrittäjä, valokuvaaja www.studiosalama.fi Olli-PekkaHerolaInnostunutta asioiden esittämistä, esimerkit avaavat käsiteltyä asiaa ja konkretisoivat. Mukava joukko koolla asioita kehittämässä ja jakamassa kokemuksia erilaisista tilanteista. Olli-Pekka Herola, kouluttaja ja asiantuntija www.tyoturvallisuuskortti-oulu.fi www.ennakoiva-ajo.fi

KariVuokilaValmennuksella tarjottiin käytännöllisiä ja hyviä vinkkejä, joista osan pystyi toteuttumaan samana päivänä. Esimerkkinä facebook-mainos, jossa sitoutumisen julkaisuun sain 11 centin(dollari) hintaan. Jo pelkästään toteuttamiskelpoisilla vinkeillä puhelintyöstentelyyn saan varmasti hetkessä valmennuksen hinnan

takaisin. Kiitos! Kari Vuokila, Taikuri Kari www.taikurikari.fi www.karivuokila.fi

AnuHöijerJuhan tyyli on hyvin konkreettinen ja käytännönläheinen. Sain tosi monta ideaa valmennukselta ja mm. se, että olen kirjoittanut parikymmentä blogikirjoitusta auktoriteettiaseman ansaitsemiseksi ja vakuuttamiseksi on Juhan inspiroinnista johtuvaa.

Anu Höijer, yrittäjä ja sairaanhoitaja

www.kuivaverianalyysi.fi

KariMikkolaVauhtipyörän valmennuksen avulla sain paljon uutta vauhtia ja virikettä omaan myyntiin ja markkinointiin.

Kari Mikkola, yrittäjä

www.urheilukauppa.eu

KariHalavaaraValmennus tarjosi konkreettisia ja käytännönläheisiä esimerkkejä sekä vinkkejä myyntityöhön. Vauhtipyörä Juha Ahola haastoi valmennettavat osallistumaan, ideoimaan sekä jakamaan omia kokemuksiaan tuoden innostusta ja uutta näkemystä myyntityöhön!

Kari Halavaara, myyntipäällikkö

www.elfcloud.fi; www.elfcon.net

KariVanhatupaEräs liiketuttava haastoi valmennukselle mukaan. Sanoin heti, että Vauhtipyörä ei voi vetää niin huonoa valmennusta, etteikö mitään tarttuisi puseroon, joten ei muuta kuin muiden mukaan. Jatkuva itsensä kehittäminen on tärkeää. Myyntivalmennuksille on tarvetta ja niille on paikkansa! Pystyin hyvin yhtymään Juhan ajatuksiin, mitä myyntityö on ja mitä se edellyttää. Kari Vanhatupa, kiinteistönvälittäjä www.asuntolinkki.fi

AinoBlomAholan koulutuksessa ei aika käy pitkäksi. Kaveri suorastaan pursuaa testosteronia ja positiivista energiaa. Elämänmakuisten esimerkkien avulla koulutuksen tietopaketti painuu myös mieleen.

Aino Blom, EveLace jälleenmyyjä www.facebook.com/liljankukkaevelace www.evelace.fi AkiTöyräsInnostava ja inspiroiva valmennus! Sain paljon uusia ajatuksia pohdittavaksi ja aivan konkreettisia ideoita, joita pystyin ottamaan heti käyttöön. Suosittelen! Aki Töyräs, digimarkkinoinnin asiantuntija www.akitoyras.com

Palautetta Tiina Räisäsen (Verkkoasema) valmennuksilta 

"Verkkoaseman digimarkkinointi toimii, koulutusmahdollisuus löytyi helposti verkosta. Digimarkkinoinnin koulutuspäivä oli erinomainen kokonaisuus josta sai ideoita ja käytännön harjoituksia opetustyötä varten. On-site markkinoinnin ja oman ´kotipesän´ kunnon  tärkeys korostui hienosti, samoin analytiikan kytkeminen kaikkeen toimintaan. Materiaali toimii hyvin markkinointiviestinnän opetuksessa. Kokonaisuudesta sai intoa myös omien verkkosivujen kehittämiseen." -Suomen Liikemiesten Kauppaopisto-

"Paljon uutta tietoa ja vinkkejä, joilla parantaa hakukoneoptimointia ja nettisivuja yleensäkin. Uusia työkaluja kävijäliikenteen ja oman näkyvyyden seuraamiseen. Oppia ja ymmärrystä googlessa mainostamiseen."

"Erinomainen ja todella asiantunteva kouluttaja. Vaikeat asiat esitettiin ymmärrettävästi ja selkeästi. Vaikka aikataulu oli tiukka, kouluttaja osasi poimia ryhmän kannalta ne keskeisimmät asiat joihin panostettiin. Käytännön läheistä koulutusta. Kiitos!"

"Kiitos! Olet selvästi alasi huippu ammattilainen." -Markkinointi-instituutti-

"Erittäin hyvä ja selkeä, kokemuksen tuomia esimerkkejä, kertoi hyvin pääjutut. Hyvä fiilis esityksestä, oli vakuuttava valmentaja." -Hitech Business Breakfast-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *