Sinun haaveesi, sinun elämäsi.

Miksi teet valitsemaasi työtä?

Oletko koskaan miettinyt mitä juuri se työ sinulle antaa elämässä?

Kun minulta kysyttiin nämä kysymykset, ensimmäisinä ajatuksina mieleeni nousi asioita, mitä voin työstäni hankkimallani rahalla ostaa ja kuinka paljon elämyksiä rahalla voin kokea. Huomasin sanoessani ääneen nuo asiat, että ajattelin vain niitä elementtejä, jotka ovat seurausta työnteosta en niinkään sitä mistä motivaationi juuri kyseiseen työhön tulee.

Miksi haluan tehdä juuri tätä työtä?

Herättääkö työsi sinussa positiivisia tunteita, joiden voimalla pystyt saavuttamaan kaikki haaveesi ja haastamaan itsesi myös vaikeille tuntuvissa asioissa?

Minä luulin, että asia on näin, kunnes pysähdyin miettimään, miksi minun täytyy hakea motivaatiota päivittäin tekemiseeni aina erilaisin keinoin. Oli turhauttavaa ajatella, että jokainen työpäiväni koostuisi isolta osin erilaisten menetelmien avulla motivaation ylläpitämisestä. Se tuntui raskaalta ajatukselta.

Miksi muilla tekeminen tuntui mielekkäältä, kun itse kahlasin joka päivä samojen asioiden kanssa pääni sisällä?

Onnekseni tuli vastaan ihminen, joka osasi esittää oikeat kysymykset oikeaan aikaan. Huomasin hyvin nopeasti, kuinka en ollut katsonut asiaa tarpeeksi syvältä. En ollut löytänyt omaa missiotani työni tekemiseen, joka herättäisi tunteita kahlata isoimpienkin haasteiden läpi. Aloin miettiä motivaatiota syvemmin ja kysyin jokaisen uuden ajatuksen jälkeen aina uudelleen ”miksi” niin kauan, että pintaan nousi ajatuksia ja voimakkaita tunteita, joita en aikaisemmin kokenut. Huomasin kuinka kaukana olin ollut ajatusteni kanssa siitä, mitä työni oikeasti minulle antaa. Oli helpottavaa päästä syvemmälle ajatuksissa ja huomata kuinka tekemisen taso nousi merkittävästi vain kyseisten ajatusten pohjalta.

Löytäessämme todellisen missiomme työn tekeminen alkaa automatisoitua niin, että sinun tulee vain palauttaa mieleen työsi henkilökohtainen tarkoitus(missiosi), joka tuottaa sinulle hyviä tunteita. Hyvät tunteet tuovat mukanaan myös uusia ideoita ja saatat löytää itsestäsi asioita, jotka avartavat näkemyksiäsi ja vievät sinut täysin uudelle levelille.

Kysy siis itseltäsi MIKSI?

Artikkelin kirjoitti Iiris Seppänen, joka toimii suoramyyntialalla ja Iiriksen lempilausahdus on

💎If you’re not doing what you love, you’re wasting your time.💎 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *