Hymy naamalla pyörähdän hotellihuoneen sängylle hamuten läppäriä. Raksalla painetun työpäivän, punttisalin, suihkun ja ruuan jälkeen olin aikeissa katsoa muutaman jakson Walking Deadia, kunnes puhelimen pirinä musertaa unelmani.
Vanha tuttu Aholahan sieltä soittelee ja kyselee kuulumisia. Pikaisten kuulumisten vaihdon jälkeen, ’myyntimies’ kartoittaa, olenko ajatellut aloittaa blogin kirjoittamisen, mistä on ollut jo pitkään puhetta. Välittömästi alan itsevarmana suoltamaan jotain perusjargonia siitä, kuinka fokus menee työhön ja treenaukseen blaablaa ja nyt ei ole oikea aika…
VäsynytVoi jumankekka, kuinka hyväksi sitä kehittyy huomaamattaan, kun perustelee tekosyitä ja keksii oikeutuksia itselleen! Tämä rauhaani häiritsevä ’puhelinmyyjä’ kuitenkin osaa asiansa, ja käytti mitälie puppycloussausta ja heitti idean, että kirjoittaisin anonyyminä hänen blogiinsa pienen tekstin ja katsotaan miten käy. Kysyin, että koska hän haluaa sen? Tuli vastaus, että kellohan on nyt 18.07 viitaten siihen, että tarkoitus ei ole siirtää tehtävää seuraavalle kuukaudelle vaan lähipäiville.
Ja minä halusin vain katsella, kuinka ihana Michonne suolistaa zombeja katanalla! Kuvittele, kuinka kiroan päässäni risumiehen äänellä. Onneksi tämä koominen äänensävy, minkä luon mielessäni, saa minut repeämään ja harhauttaa sisäistä laiskuriani ja jotain muuta tulee tilalle. Simppeli kikka, joka sai tekosyyt kuulostamaan naurettavilta, ja rohkaisu sekä auttavan kädenojennus kokeneemmalta, saivat viimeinkin liikkeelle.
Kuinka kauan sinä olet fiilistellyt ja suunnitellut aloittavasi jotain? Kuinka monesti olet uskotellut itsellesi, että olisi järkevää odottaa vielä ja ehkä lukea lisää aiheesta tms? Nyt vielä, kun sinun ideat ja visiot ovat elossa, niin elvytä ne kunnolla henkiin, ettei tarvi vanhana katua, että elit kuin walking dead. Tee nyt HETI joku liike siihen suuntaan, että mahdollisesti lukuisia ihmisiä koskettavat ideasi alkavat muuttumaan asioiksi! Soita vaikka Vauhtipyörälle! 😀
Ps. Onhan se paljon makeampi nyt katsoa vähän Walking Deadia!
-Anonyymi itsensä kehittäjä-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *