Oulun Terwa-akatemian opiskelijat Roope Harjuniemi ja Joni Sivula keksivät idean tehdä kuuluisista TikTokkaajista Tokkeri-kortit loppusyksyllä 2020. He haastoivat minut ensimmäisenä mukaan korttipakkaan ja myös auttamaan idean eteenpäin viemisessä. Edition 1 kortit saivat hyvän vastaanoton ja niitä myytiin noin 500 pakkaa. Lue artikkeli aiheesta.

Kevään 2021 aikana TikTok -käyttäjät ovat saaneet äänestää edition 2:een suosikkejaan. Projektiin tuli mukaan Roopen ja minun kaveriksi Terwa-akatemian opiskelija Ville-Valtteri Satokangas.

Mm. 4,4 miljoonaa seuraajaa omaava Sari Aalto on mukana korttipakassa. Korttipakkaan kuuluvilla on lähtökohtaisesti kymmeniätuhansia seuraajia. Edition 1 osalta pakkaan kuuluneet TikTokkaajat promosivat korttipakkoja erilaisilla viihdyttävillä videoilla niin, että julkaisut tavoittivat miljoonia ihmisiä.

JÄLLEENMYYNTIIN

Nyt pakat ovat tulleet myyntiin myös kauppoihin ja jälleenmyyjinä pakkoja ovat tilanneet esim. K-kauppiaat ja pizzeriat tarkoituksenaan houkutella erityisesti nuorempia TikTok-käyttäjiä kesällä asiakkaikseen.

PROMOTUOTTEEKSI / MENEKINEDISTÄJÄKSI

Osa yrityksistä käyttää tuotteita menekinedistäjänä / promotuotteena. Huvipuistoihin, sisäliikuntapuistoihin, hotelleihin ym. tuote sopii erinomaisesti mm. seuraavilla tavoilla.

1) Menekinedistäjänä siten, että kun osat kausikortin / 10 kerran kortin (yrityksen omiin palveluihin) niin saat kaupan päälle Tokkeri-korttipakan.

2) Asiakaslahjana/promotuotteena perheen alaikäisille lapsille (esim. hotellin sisäänkirjautumisen yhteydessä)

3) Arvontoihin some-kanavissa, etenkin Facebook, Instagram, TikTok.

4) Aarrejahtiin eli korttipakka on piilotettu esim. sisäliikuntapuistoon (tai piilotettuna on tarra tai muu juttu, jota vastaan saa pakan kassalta). Lapset ja nuoret rakastavat haasteita. Tokkerit -käyttäjätilillä Aarrejahteja on toteutettu ympäri Suomea sillä idealla, että TikTok -feimit ovat piilottaneet korttipakkoja ja postanneet videon käyttäjätililleen. Oheinen video sai 58.000 näyttökertaa.

 

Tilaa kortit!

 

Terveisiin Juha «Vauhtipyörä» Ahola & Roope Harjuniemi & Ville-Valtteri Satokangas

Alla muutamia edition 2 kuuluvia TikTokkaajia.

@sariaaltoThe water was surprisingly cold… 🥶TikTok took this down at 1,2 million, so I’m posting again. ❤️ ##travel♬ SUNNY DAY — Matteo Rossanese

@mansikkaelluTänä vuonna menee taas hirveesti rahaa mansikoihin mut haittaako? No eiii todellakaa ❤️ Aioks säki syödä tänä kesänä paljon 🍓 ##suomitiktok ##mansikka♬ why díd this sound blow up — steppedllama