Vuoden positiivisin oululainen 2019

Yritysvalmentaja, sparraaja ja mentori. Valmennan ympäri Suomea. Pidän paljon valmennuksia ja sparrauksia etäyhteyden avulla.

Vaikuttajamarkkinoijana tavoitan TikTokin avulla ihmisiä alle 20 vuotiaista yli 70 vuotiaisiin.

TikTokissa teen hyvin eri tyyppistä sisältöä. Osa sisällöstä on asiantuntijasisältöä on markkinoinnista, myynnistä, työyhteisötaidoista, yrityksen kehittämisestä, sosiaalisista taidoista ja johtamistaidoista ym.

Genereerisempi sisältö liittyy vuorovaikutustaitoihin Kannusta, Kehu, Kiitä -teemoihin ja teen myös viihteellisempää sisältöä mm. ruokatottumuksiin liittyen tai vaikka tee-se-itse-kokkivideoihin.

Lukuisat isot brändit ovat valjastaneet TikTokissa ison seuraajamäärän omaavia vaikuttajia mainosvideoihinsa vaikuttajina, tuttuina kasvoina kyseisellä some-alustalla ja toisekseen vaikuttajat markkinoivat yritysten tuotteita/palveluita omalle seuraajakunnalleen #KaupallinenYhteistyö toki aina mainiten.

Paras videoni on saanut yli 30.000 kommenttia ja näyttökertoja yli 270.000. Kymmenet videoni ovat saaneet kymmeniätuhansia näyttökertoja, useampia yli 100.000 näyttökertaa.

 

Some-kanaviani

https://www.tiktok.com/@vauhtipyora
https://www.facebook.com/Vauhtipyora
https://www.instagram.com/vauhtipyora_ahola/
https://www.linkedin.com/in/juha-ahola-vauhtipyora-ahola-oy/
https://www.youtube.com/user/juahola

 

Tässä esimerkki Vaikuttajamarkkinoijan roolista. Kyseinen video sai yli 13.000 näyttökertaa, liki 1000 tykkäystä ja yli 350 kommenttia. (Tämä video ei tosin ollut kaupallisessa yhteistyössä niin siksi ei ole mainintaa markkinointiyhteistyöstä.)

 

@vauhtipyora##vauhtipyora ##vauhtipyörä ##herkkutukku ##laku♬ original sound – Abdul Rauf Jutt

Tässä esimerkki ei-kaupallisessa hengessä tehdystä yhteistyöstä Höyhtyän Göremen kanssa.

Tykkäyksiä noin 1300, näyttökertoja yli 16.000.

@vauhtipyora@goreme1 @tittuuli @tittuuuli kiitos 🙏 ##lahjoitus ##hoitajat ##vapaaehtoiset ##vauhtipyora ##vauhtipyörä ##göremehöyhtyä ##hasim♬ Epic Music(812424) – Pavel

Tuotetestaus kuopuksen kanssa. Yli 36.000 näyttökertaa, yli 2300 tykkäystä.

 

@vauhtipyora@proxyrod @kkauppias haastettu ##vauhtipyörä ##vauhtipyora ##juomatesti ##makutesti♬ sonido original – Claudio Puppo

 

Pizzeria La Bella Lunan lahjakortin jahti livessä + jälkipromona tämä video. Yli 12000 näyttökertaa.

@vauhtipyora##takaa-ajo ##pitsalahjakorttijahti ##vauhtipyora ##vauhtipyörä ##oulu ##linnanmaa ##kiinni♬ alkuperäinen ääni – Vauhtipyörä Ahola

Välilän grillikioski Lapualla, tämä video sai 64.200 näyttökertaa.

@vauhtipyora##grilliyrittäjä ##lapua ##välilängrillikioski @rouzimary lämmin kiitos 🤗💙 ##vauhtipyora ##vauhtipyörä♬ Ameno – ERA

Pizzeria Lilalle tempaus 14.700 näyttökertaa.

@vauhtipyora##kukasaipitsan ##pitsa ##palkkio ##vauhtipyora ##vauhtipyörä ##fani ##pizzerialila @vauhtipyorafani

♬ Electric Romeo – Immediate Music