Vuoden positiivisin oululainen 2019

Olen yritysvalmentaja, sparraaja, mentori, vaikuttaja ja sisällöntuottaja. Valmennan ympäri Suomea, mutta enimmäkseen Oulun seudulla ja etäyhteydellä muualle.

Vaikuttajamarkkinoijana tavoitan TikTokin avulla ihmisiä alle 20 vuotiaista yli 70 vuotiaisiin.

TikTokissa teen hyvin eri tyyppistä sisältöä. Osa sisällöstä on asiantuntijasisältöä on markkinoinnista, myynnistä, työyhteisötaidoista, yrityksen kehittämisestä, sosiaalisista taidoista ja johtamistaidoista ym.

Genereerisempi sisältö liittyy vuorovaikutustaitoihin Kannusta, Kehu, Kiitä -teemoihin ja teen myös viihteellisempää sisältöä mm. ruokatottumuksiin liittyen tai vaikka tee-se-itse-kokkivideoihin.

Olen tehnyt noin 10.000 videota TikTokiin, näistä noin 80% omalle kanavalle.

Lukuisat isot brändit ovat valjastaneet TikTokissa ison seuraajamäärän omaavia vaikuttajia mainosvideoihinsa vaikuttajina, tuttuina kasvoina kyseisellä some-alustalla ja toisekseen vaikuttajat markkinoivat yritysten tuotteita/palveluita omalle seuraajakunnalleen #KaupallinenYhteistyö toki aina mainiten.

Paras videoni on saanut yli 30.000 kommenttia (näyttökertoja liki 400.000) ja eräs kaupallisen yhteistyön video sai näyttökertoja noin 450.000. Sadat videoni ovat saaneet kymmeniätuhansia näyttökertoja, kymmenet yli 100.000 näyttökertaa.

Alla esimerkki Raahen Porvari- ja Kauppakoululle tekemästäni videosta:

@vauhtipyora

#vauhtipyörä #vauhtipyora #syo #suomenyrittäjäopisto #lappi #yrittäjyys (kaupallinen yhteistyö)

♬ Epic – Joystock

Alla esimerkki Tredulle tekemästäni videosta:

@vauhtipyora

#tredu #vauhtipyora #vauhtipyörä https://tredu.fi/hae-opiskelemaan/myynninsparraus.html

♬ Epic – Joystock

Ohessa esimerkki La Bella Lunalle tekemästäni videosta, jonka tosin tein ei-kaupallisena yhteistyönä testimielessä.

@vauhtipyora

#vauhtipyörä #vauhtipyora #pizza @Luna #maradona @Jiri @Minna Marlo

♬ Maradona (kesä ´86) – Teflon Brothers

—-

Tein some-markkinointitoimiston kautta oheisen vaikuttajamarkkinointivideon Teboilille. Noin 450.00 näyttökertaa ja lisäksi maksullisella mainonnalla 100€ budjetilla tuli 93.500 näyttökertaa. Tämä oli puhtaasti kaupallinen yhteistyö kuten videolla mainitaan.

@vauhtipyora

Kaupallinen yhteistyö Teboilin kanssa. 💶 Alle eurolla litra polttoainetta!! Täh? Siis oikeesti! Sain vihiä Happy Hour ma klo 17-18 ja läksin reissuun Simo/Maksiniemi Teboilille. Kanta-asiakaskortti myös mukana. #teboilsuomi #teboil #oulu #pohjoispohjanmaa #lappi #tankkaaminen #huoltoasema #säästäjä #vauhtipyörä #vauhtipyora #flywheel

♬ original sound – Vauhtipyora

Sisällöntuottajana autoin Oulun Kultuuripankki kuukauden ajan noin 100 videon muodossa. Paras video saavutti 13.800.000 näyttökertaa!

 

@oulunkulttuuripankki

Suomen Pankin holvi Kulttuuripankissa #taidenäyttely #oulu #pankinjohtaja #kulttuuri #kulttuuripankki #taide #taidetalo #suomenpankki

♬ original sound – Oulun Kulttuuripankki

Ota yhteyttä soittamalla 044-5072028 tai laita WhatsApp -privaa tai IG privaa. Näihin reagoin nopeimmin.

Kuva: Janette Tuk